خواص شیر برنج

به نام خدا

با سلام به مخاطبین گرانقدر

از ترکیب برنج و شیر یک ماده ی غذایی مفیدی بدست می آید که از قدیم الایام به عنوان یک غذای مطلوب هم برای افراد سالم و هم برای افرادی که در دوره ی نقاهت به سر می برند محسوب می شود و در واقع اکثر خواص شیر و برنج را دارا می باشد، این ماده ی غذایی برای افرادی که از لاغری خود رنج می برند و یا مبتلا به زخم معده و اثنی عشر می باشند یک داروی بسیار مفید محسوب می شود. (یک لیوان کوچک برنج را در مقداری آب میپزیم و نمک هم به اندازه ی نیاز در آن میریزیم، پس از اینکه برنج به حالت نرمی درآمد سه لیوان شیر به آن اضافه میکنیم و با قاشق چند بار آن را مخلوط میکنیم و باز آن را میپزیم و هر چند دقیقه یکبار آن را هم میزنیم تا ته نگیرد و سفت نشود، طعم غذا را می چشیم وقتی نرم و مطلوب شد از روی اجاق بر می داریم و پس از سرد شدن میل میکنیم.) (اگر شیر برنج با شیر بز پخته شود اثر درمانی بیشتری بر زخم معده و روده دارد.)

منبع: کتاب خواص و مضرات گیاهان دارویی - تالیف: کاظم کیانی 

/ 0 نظر / 7 بازدید