پراکنده خواری ممنوع

سعی کنید دستورات غذایی و دارویی را در وعده های غذایی جمع کنید و از پراکنده خواری و ریزه خواری پرهیز کنید مثلا مویز، عسل، سرکه، پیاز، روغن ها، گوشت ها و هر برنامه ای که امکان دارد، به جای وعده های غذایی مصرف کنید، مثلا عسل و مویز را می توان با نان خورد تا هزینه ی غذای شما پایین آید و ریزه خواری و پراکنده خواری هم نشود. حتی غذا های دارویی را سعی کنید طوری تنظیم کنید که بعد از گرسنه شدن بخورید. میوه ها، نوشیدنی ها، شربت ها، دم کردنی ها را سعی کنید، هنگام خستگی یا تشنگی و موقع نیاز بخورید. پر خوری و پر نوشی نکنید.

منبع: کتاب چگونه غذای ما، دوای ما باشد؟ - نویسندگان: رضا میرزایی، دکتر هادیان، استاد ذوالقاری.

/ 0 نظر / 2 بازدید